Els Joglars
  
esp | cat | eng

Hemeroteca "Quaderns d' assaig i de gira (2009-2013)"

RSS
RSS

Dimarts 18 d'agost

18/08/2009 | Comentaris: 0

La setmana passada vam acabar el bloc de les escenes relacionades amb el geriàtric. L’Albert ha aprofitat el descans per replantejar-se els pros i contres de cada una d'elles. Aquest matí ha exposat les seves conclusions. Hi ha dues escenes que ens coixegen una mica per la falta de singularitat en la forma i en el contingut. Defugim del realisme pur i dur però en aquestes dues escenes la presència realista és excessiva, la qual cosa fa que les situacions siguin previsibles i perdin expectació. Hem intentat fer que cada escena tingui la seva particularitat per la forma en la que està interpretada o bé pel contingut. Intentarem que aquestes dues escenes prenguin cos en aquest sentit.
Aquesta setmana estructurarem l'obra amb la incorporació dels joves que fins al moment han estat en "stand by ". Comencem per l'inici integrant els dos nous personatges que seran el fil conductor de l'obra. Als primers deu minuts ja trobem una cosa que no ens casa. Revelàvem molt aviat qui eren  els ancians i ens faltava donar la informació d'una ubicació bàsica. Canviant l'ordre d'una escena per una altra aconseguim el nostre propòsit.
Ja tenim un títol per a la nostra obra que ens satisfà. Després d'estudiar possibilitats descartant qualsevol connotació negativa referent a la senilitat n'hem trobat un que situarà molt bé l'espectador.
A la tarda ha començat l'assaig una hora més tard per la solana que queia. Hem pogut respirar a partir de les vuit de la tarda. El lampista de Rupit ha augurat un descens de les temperatures per demà. Que així sigui.

Comentaris

Total: 0
Aquest post no admet més comentaris.

Els Joglars | Apartat de Correus 23 | 08570 Torell?(Barcelona) | Tel. 93 883 24 43

www.swisseswatch.com